Talletuskorko

Talletuskorko: Opas säästäjälle

Talletuskorko on pankin maksama korvaus siitä, että olet tallettanut rahaa pankkitilille. Se on prosentuaalinen osuus talletetuista varoista, joka lisätään tilillesi.

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksamisen vallankumous: Näin maksat tulevaisuudessa

Mobiilimaksaminen on mullistanut tavan, jolla maksamme ostoksia. Käteiset ja kortit ovat jäämässä historiaan, kun yhä useammat suomalaiset ottavat käyttöön kätevät.

rahat realiajassa tilille

Hae lainaa heti 2024: Nopea ja helppo ratkaisu äkillisiin menoihin

Elämässä tulee eteen yllättäviä tilanteita, jolloin rahaa tarvitaan nopeasti. Ehkä auto hajoaa, kodinkoneet pettävät tai tulee muita äkillisiä menoja, joihin.

Yllättävät menot

Lainaa netistä tai lainaa verkosta: Nopea ja helppo ratkaisu yllättäviin menoihin

Yllättävät menot voivat yllättää milloin tahansa. Auto voi hajota, pesukone voi pettää tai kodinkoneet vaativat päivitystä. Tällaisissa tilanteissa nopea ja.

Bluestep

Bluestep Lainat: Kaikki Mitä Sinun Tarvitsee Tietää

Bluestep Bank on suomalainen pankki, joka tarjoaa lainoja yksityisille asiakkaille. Bluestepin lainat ovat joustavia ja kilpailukykyisiä, ja ne sopivat monenlaisiin.

Asuntolainan kilpailuttaminen

Kilpailuta asuntolainat ja säästä tuhansia euroja

Asuntolainan kilpailuttaminen on yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä säästääksesi rahaa asunnonostossa. Kilpailuta asuntolaina ja voit saada jopa tuhansien eurojen.

Nousevat korot

Korkokatto: Turvaa korkojen nousulta ja mielenrauhaa

Korkokatto on lainan ominaisuus, joka asettaa ylärajan lainan korolle. Se toimii ikään kuin vakuutuksena, joka suojaa lainanottajaa korkojen äkillisiltä nousuilta..

Tuntemattomat numerot

Tuntematon numero on soittanut – kuinka selvittää soittajan tiedot?

Oletko saanut puhelun tuntemattomasta numerosta ja miettinyt, kuka soitti ja miksi? Tuntemattomat numerot voivat herättää epäilyksiä ja jännitystä, varsinkin jos.

Lainaa ilman luottotietoja

Lainan saanti ilman luottotietoja: Onko se edes mahdollista?

Luottotiedot ovat tärkeä osa taloudellista identiteettiä ja ne vaikuttavat moniin asioihin elämässä, kuten lainan saantiin. Jos sinulla ei ole luottotietoja.

Rahat heti tilille

Lainat nopeasti verkossa: Opas nopeaan ja helppoon rahoitukseen

Verkossa lainan hakeminen on nopea ja helppo tapa saada rahoitusta yllättäviin menoihin tai unelmien toteuttamiseen. Perinteisten pankkien sijaan voit kääntyä.

Annuiteettilainat

Annuiteettilainat: Ymmärrä tasaerälainan toiminnan ja hyödyt

Annuiteettilainat on yksi yleisimmistä lainatyypeistä, etenkin asuntolainojen kohdalla. Se tarjoaa lainanottajalle ennustettavan ja tasaisen kuukausierän, joka sisältää sekä lainan lyhennyksen.

Perintövero

Perintövero ja sen laskeminen

Perintövero on vero, jota maksetaan perinnöstä ja testamentista saataville varoille. Veron määrä riippuu perinnönjättäjän ja perinnönsaajan välisestä sukulaisuussuhteesta sekä perinnön.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18