Rahat realiajassa tilille – nopea ja turvallinen tapa maksaa

Reaaliaikainen maksaminen tarkoittaa sitä, että rahat realiajassa tilille. Tämä tarkoittaa, että raha näkyy vastaanottajalla tilillä jopa muutamassa sekunnissa.

Miksi reaaliaikainen maksaminen on tärkeää?

Reaaliaikainen maksaminen tuo useita hyötyjä niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin.

Yksityishenkilöille reaaliaikainen maksaminen tuo seuraavat hyödyt:

  • Nopeus: Raha siirtyy välittömästi, joten voit esimerkiksi maksaa ostokset tai siirtää rahaa ystäville ja perheelle nopeasti ja vaivattomasti.
  • Turvallisuus: Reaaliaikainen maksaminen on turvallista, koska se tapahtuu aina pankkitunnusten avulla.
  • Helppokäyttöisyys: Reaaliaikainen maksaminen on helppoa käyttää verkkopankissa tai mobiilipankissa.

Yrityksille reaaliaikainen maksaminen tuo seuraavat hyödyt:

  • Lisämyynti: Reaaliaikainen maksaminen voi lisätä myyntiä, koska asiakkaat voivat maksaa ostokset nopeasti ja vaivattomasti.
  • Tehokkaampi kassanhallinta: Reaaliaikainen maksaminen tehostaa kassanhallintaa, koska raha tulee yrityksen kassaan välittömästi.
  • Parempi asiakaskokemus: Reaaliaikainen maksaminen tarjoaa paremman asiakaskokemuksen, koska asiakkaat saavat tuotteet tai palvelut nopeammin.

Miten reaaliaikainen maksaminen toimii?

Reaaliaikainen maksaminen perustuu SEPA-pikasiirtoihin. SEPA-pikasiirrot ovat euroalueella käytössä olevat reaaliaikainen maksaminen.

SEPA- pikasiirto avulla raha siirtyy pankkitilien välillä muutamassa sekunnissa. Siirto tapahtuu pankkien välillä välittömästi, ilman välikäsiä.

Miten voin käyttää reaalista aikaa maksamiseen?

Reaaliaikaista maksamista voi käyttää verkkopankissa tai mobiilipankissa. Kaikki suomalaiset pankit tarjoavat mahdollisuuden tehdä SEPA-pikasiirtoja.

Lisäksi on olemassa myös monia mobiilimaksupalveluita, jotka tarjoavat reaaliaikasta maksamista. Esimerkiksi MobilePay -palvelulla voit maksaa ostokset ja palvelut helposti ja nopeasti mobiililaitteella. Huomioithan, että vanha mobilepay ei kohta enää toimi, vaan sinun tulee ladata uusi mobilepay.

Reaaliaikainen maksaminen on nopea ja turvallinen tapa maksaa. Se tuo useita hyötyjä niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin.

Onko yrityksesi markkinointi kunnossa? Tutustu ertuen markkinointipalveluihin osoitteessa: ertuki.fi

Leave a Reply