Suomalaiset suoratoistopalvelut – Yle Areena, MTV Katsomo ja Elisa Viihde pienellä rahalla

Suomessa on tarjolla useita erilaisia suoratoistopalveluita, joista osa on suomalaisia ja osa ulkomaisia. Suomalaiset suoratoistopalvelut tarjoavat usein suomalaista sisältöä, kuten elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia. Ulkomaiset suoratoistopalvelut puolestaan tarjoavat monipuolisempaa sisältöä ympäri maailmaa.

Yle Areena

Yle Areena on Suomen julkisen palvelun mediayhtiön Ylen tarjoama ilmainen suoratoistopalvelu. Areenassa on tarjolla laaja valikoima suomalaista sisältöä, kuten elokuvia, sarjoja, dokumentteja, lastenohjelmia, uutisia ja urheilua. Areena on saatavilla kaikilla laitteilla, joilla voi käyttää internetiä.

MTV Katsomo

MTV Katsomo on MTV:n tarjoama suoratoistopalvelu, jossa on tarjolla suomalaista ja kansainvälistä sisältöä. Katsomoon kuuluvat muun muassa sarjojen MTV3- ja Sub-kanavat, sekä C Moren elokuva- ja sarjatarjonta. Katsomo on saatavilla kaikilla laitteilla, joilla voi käyttää internetiä.

Elisa Viihde

Elisa Viihde on Elisan tarjoama suoratoistopalvelu, jossa on tarjolla suomalaista ja kansainvälistä sisältöä. Viihteen elokuva- ja sarjatarjonta on laaja, ja palvelussa on myös tarjolla live-urheilua ja muita erikoiskanavia. Elisa Viihde on saatavilla kaikilla laitteilla, joilla voi käyttää internetiä.

Ulkomaiset suoratoistopalvelut

Ulkomaiset suoratoistopalvelut ovat yleistyneet Suomessa viime vuosina. Näitä palveluita tarjoavat muun muassa Netflix, HBO, SkyShowTime, Viaplay, Disney ja Amazon Prime Video.

Netflix

Netflix on maailman suurin suoratoistopalvelu, jossa on tarjolla valtava valikoima elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia. Netflixin tarjontaan kuuluu myös paljon alkuperäistä sisältöä, kuten sarjoja, elokuvia ja dokumentteja.

HBO

HBO on tunnettu laadukkaasta alkuperäisestä sisällöstään, kuten sarjoista Game of Thrones, Chernobyl ja Succession. HBO:n tarjontaan kuuluu myös paljon elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia.

SkyShowTime

SkyShowTime on uusi suoratoistopalvelu, joka yhdistää Skyn ja CBS:n sisällön. SkyShowTimen tarjontaan kuuluu muun muassa sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia.

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden suurin suoratoistopalvelu, jossa on tarjolla ruotsalaista, norjalaista, tanskalaista ja suomalaista sisältöä. Viaplayn tarjontaan kuuluu myös paljon kansainvälistä sisältöä, kuten elokuvia, sarjoja ja dokumentteja.

Disney+

Disney on Disneyn tarjoama suoratoistopalvelu, jossa on tarjolla Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin ja National Geographicin sisältöä. Disney+:n tarjontaan kuuluu muun muassa elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video on Amazonin tarjoama suoratoistopalvelu, jossa on tarjolla muun muassa elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia. Amazon Prime Videon tarjontaan kuuluu myös paljon alkuperäistä sisältöä, kuten sarjoja, elokuvia ja dokumentteja.

Vertailu suomalaisten ja ulkomaisten suoratoistopalveluiden välillä

Suomalaiset ja ulkomaiset suoratoistopalvelut tarjoavat erilaisia etuja ja haittoja. Suomalaiset palvelut ovat usein edullisempia kuin ulkomaiset palvelut, ja niissä on tarjolla paljon suomalaista sisältöä. Ulkomaiset palvelut puolestaan tarjoavat monipuolisempaa sisältöä ympäri maailmaa, ja niissä on usein enemmän alkuperäistä sisältöä.

Loppupäätelmä

Suomessa on tarjolla laaja valikoima erilaisia suoratoistopalveluita, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman suoratoistopalvelun.

Leave a Reply