Uusien vertaislainojen ja joukkorahoituksen välittäminen Fellow Financen alustalla päättyy

Fellow Financen yhtiökokous on 22.12.2021 hyväksynyt Fellow Financen sulautumisen Evli Pankki Oyj:hin 30.9.2021 allekirjoitetun sulautumissuunnitelman mukaisesti. Sulautumisen suunniteltu täytäntöönpanopäivä on arviolta 2.4.2022. 

Sulautumisessa muodostuva yhtiö (“Fellow Pankki”) tulee lopettamaan uusien vertaislainojen ja joukkorahoitusten välittämisen Fellow Financen alustalla. Olemassa olevien lainasijoitusten hoitamista Fellow Pankki jatkaa entiseen tapaan ja tämä muutos ei edellytä aktiivisia toimenpiteitä asiakkailtamme. 

Fellow Pankki tulee tarjoamaan sijoittaja-asiakkaillemme mahdollisuutta myydä lainasijoituksensa Fellow Pankille huhtikuusta alkaen sekä avaamaan korollisen pankkitilin ja tehdä määräaikaistalletuksia Fellow Pankkiin. Pankkitilille ja määräaikaistalletuksille tullaan maksamaan kilpailukykyistä korkoa. Kotimaisena luottolaitoksena talletukset Fellow Pankissa kuuluvat Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin. 

Fellow Pankki tulee olemaan yhteydessä asiakkaisiinsa lainasijoitusten myyntimahdollisuudesta ja pankkiasiakkuuden avaamisesta pankkitoiminnan käynnistyttyä huhtikuun alussa. 

Fellow Financen Oyj:n ja Evli Pankki Oyj:n pankkitoimintojen suunnitellussa fuusiossa syntyvä Fellow Pankki tulee olemaan digitaalinen, asiakaslähtöinen ja vakavarainen suomalainen pankki, joka keskittyy palvelemaan raha-asioiden helppoutta ja rahoituksen joustavuutta arvostavia yksityishenkilöitä ja PK-yrityksiä sekä talletusvaroilleen kilpailukykyistä ja turvallista tuottoa hakevia säästäjiä. 

Lähde: Fellow Finance

Trackbacks & Pings

Leave a Reply