Kehitysehdotuksia sähköisen laskutuksen eurooppalaisiin standardeihin – koontilasku ja eKuitti keskiössä

Sähköisen laskutuksen eurooppalaiseen standardiin on ehdotettu muutoksia. Keskeisin ehdotetuista muutoksista on niin sanotun koontilaskun mahdollistaminen eurooppalaisen standardin mukaisella laskulla. Eli jos ehdotus menee läpi, jatkossa voisi useamman eri tilauksen laskuttaa samalla laskulla, kuten Suomessa on ollut usein tapana esimerkiksi kaupan keskusliikkeissä. Lisäksi ehdotetaan muutoksia verokohtelukoodien käyttöön.

Esimerkiksi O-verokoodia käytettäessä laskulla voisikin jatkossa olla ALV-tunnus. Ehdotuksiin ei sisälly isoja pakottavia muutoksia eli ainakaan suurempaa tarvetta laskutusjärjestelmien päivittämiseen ei ole standardimuutosten vuoksi todennäköisesti tulossa. Jos uusi versio hyväksytään, se tulee voimaan aikaisintaan syksyllä 2023. Lisäksi on ehdotettu eurooppalaista standardia eKuitille.

Lähde: MyNewsDesk

LUE MYÖS: Solana Ventures, Forte ja Griffin Gaming sijoittavat 150 miljoonaa dollaria lohkoketjupeleihin

Tsekkaa e-urheilusta ja peleistä uutisia suomiesports.fi verkkosivuilla.


Muuta luettavaa muualta:

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroja.

Trackbacks & Pings

Leave a Reply