HSL-sovellus: Tilaa HSL bussilippu sovelluksella ilman käteistä

HSL sovellus on maksuton sovellus, jonka avulla voit ostaa lippuja Helsingin seudun julkiseen liikenteeseen. Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-puhelimille.

Sovelluksessa voit ostaa muun muassa kerta-, vuorokausi- ja kausilippuja. Voit myös tarkastella reittejä ja pysäkkejä, sekä seurata mahdollisia häiriöitä liikenteessä.

Sovelluksen ominaisuudet

HSL-sovelluksen ominaisuudet ovat seuraavat:

  • Lipunmyynti: Voit ostaa kerta-, vuorokausi- ja kausilippuja sovelluksen kautta. Maksaminen onnistuu esimerkiksi maksukortilla, mobiilimaksulla tai verkkopankkitunnuksilla.
  • Reittiopas: Sovelluksen reittioppaan avulla voit tarkastella reittejä ja pysäkkejä. Voit myös laskea parhaan reitin kohteeseesi.
  • Häiriötiedotus: Sovellus ilmoittaa mahdollisista häiriöistä liikenteessä. Näin voit varautua etukäteen mahdollisiin muutoksiin.
  • Suosikit: Voit tallentaa suosikkipaikasi ja -pysäkit sovellukseen. Näin löydät ne nopeasti ja helposti.
  • Asiakaspalvelu: Voit ottaa yhteyttä HSL:n asiakaspalveluun sovelluksen kautta.

Sovelluksen käyttö

HSL-sovelluksen käyttö on helppoa. Sovelluksen lataamisen jälkeen sinun on luotava käyttäjätunnus ja kirjauduttava sisään. Tämän jälkeen voit alkaa ostaa lippuja ja käyttää muita sovelluksen ominaisuuksia.

Lipun ostaminen

Lipun ostaminen sovelluksesta on helppoa. Valitse haluamasi lipputyyppi ja maksa se valitsemallasi maksutavalla. Lipun voit ostaa heti tai myöhemmin.

Reittien tarkastelu

Reittien tarkastelu onnistuu sovelluksen reittioppaan avulla. Kirjoita reitin lähtö- ja kohdepaikka, niin sovellus ehdottaa sinulle parhaan reitin. Voit myös valita reitin itse valitsemalla haluamasi liikennevälineet ja pysäkit.

Häiriötiedotusten seuraaminen

Häiriötiedotusten seuraaminen onnistuu sovelluksen häiriötiedotuksen avulla. Sovellus ilmoittaa mahdollisista häiriöistä liikenteessä. Voit myös itse tarkistaa häiriötiedot sovelluksesta.

Suosikkipaikkojen ja -pysäkkien tallentaminen

Suosikkipaikkojen ja -pysäkkien tallentaminen onnistuu sovelluksen suosikit-ominaisuudella. Näin löydät ne nopeasti ja helposti.

Asiakaspalvelun yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia HSL-sovelluksen kanssa, voit ottaa yhteyttä HSL:n asiakaspalveluun sovelluksen kautta.

Sovelluksen hyödyt

HSL-sovelluksen käyttäminen on hyödyllistä useasta syystä. Sovelluksen avulla voit:

  • Ostaa lippuja helposti ja nopeasti
  • Tarkistaa reittejä ja pysäkkejä
  • Seurata mahdollisia häiriöitä liikenteessä
  • Tallentaan suosikkipaikkoja ja -pysäkkejä
  • Ota yhteyttä HSL:n asiakaspalveluun

Sovelluksen kehitys

HSL kehittää sovellusta jatkuvasti. Uusimmissa versioissa on muun muassa lisätty uusia ominaisuuksia, kuten reittien suosittelu ja häiriötiedotusten tarkempi seuranta.

Loppupäätelmä

HSL-sovellus on kätevä ja monipuolinen työkalu, joka helpottaa liikkumista Helsingin seudun julkisessa liikenteessä. Sovelluksen avulla voit ostaa lippuja, tarkastella reittejä, seurata mahdollisia häiriöitä ja ottaa yhteyttä HSL:n asiakaspalveluun.

Tässä eri liittymätarjouksia alla vertaaliittymat.fi sivustolta:

Telia liittymätarjous
Moi liittymät
Nettiliittymä
Puhelinliittymä tarjous

Tässä myös sinulle SkyShowTime tarjous alla:

Lue myös: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)

Leave a Reply