Yritysluoton hakeminen ja hyödyt

Yrittäjä, lue vinkkimme, kuinka voit hakea valmiiksi kilpailutettua yritysluottoa Yritysluottoa.com-sivuston kautta ja millaisia hyötyjä lainan hakemisesta yrityksellesi on. Jos sinusta tuntuu, että yrityksesi tarvitsee yritysluottoa, kannattaa napata artikkelin vinkit talteen ja hyödyntää upea mahdollisuus hakea yritysluottoa valmiiksi kilpailuttamalla vain yhden hakemuksen lähettämällä!

Kuinka voin hakea yritysluottoa?

Voit hakea yritysluottoa täyttämällä Yritysluottoa.com-sivustomme lainahakemuksen. Sivustomme on erikoistunut tarjoamaan yrityksille ja yrittäjille innovatiivista ja dynaamista palvelua, joka kilpailuttaa lainat yrityksen tai yrittäjän puolesta. Näin yritys saa parhaan ja edullisimman mahdollisen yrityslainan. Yrityslainan hakeminen ei ole ollut koskaan näin helppoa ja nopeaa!

Yritys tai yrittäjä voi hakea palvelumme kautta yritysluoton, joka on suuruudeltaan tuhannesta eurosta aina 8 000 000 euroon asti. Tämä onnistuu helposti ja yksinkertaisesti, sillä yrityksen tulee täyttää ainoastaan yksi lainahakemus. Tämän jälkeen palvelumme yhdistää lainanhakijan parhaalle lainantarjoajalle. Teemme yhteistyötä monien pankkien sekä muiden rahoituslaitosten kanssa ja poimimme sinulle parhaat tarjoukset päältä.

Yritysluottoa hakiessasi et vielä sitoudu mihinkään, eikä yrityksesi siis tarvitse ottaa lainaa kauttamme, ellei kilpailuttamamme lainatarjous miellytä. Voit siis huoletta jättää lainahakemuksen sivustomme kautta ja katsoa, löytyisikö tarjoustemme joukosta juuri sinulle ja yrityksellesi sopiva yritysluotto!

Voinko saada yritysluoton ilman vakuuksia?

Yritysluotto on mahdollista saada jopa ilman vakuuksia tai takaajia. Tällöin suurin mahdollinen haettava yritysluotto on 250 000 euron suuruinen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että osa kanssamme yhteistyötä tekevistä pankeista ja muista rahoituslaitoksista vaatii yritysluotolle vakuuden tai takauksen, eli näiden puuttuminen rajaa jonkin verran lainatarjousten saamisen mahdollisuuksia. Kannattaa kuitenkin täyttää lainahakemus, sillä se ei vielä sido sinua mihinkään – ja jäädä odottamaan, millaisia tarjouksia saat Yritysluottoa.com:n kautta ilman vakuuksia tai takaajia.

Millaisia hyötyjä yritysluotto tuo yritykselleni?

Yritysluotto voi auttaa yritystäsi kehittämään ja laajentamaan toimintaansa sen kaikissa elinkaaren vaiheissa! Yleensä toiminnan kehittäminen ja laajentaminen vaativat rahaa, eikä yrityksen oma liikevaihto välttämättä riitä tällaisiin investointeihin. Oikein mitoitetut investoinnit voivat kuitenkin lisätä merkittävällä tavalla yrityksen liikevaihtoa ja tehdä toiminnasta entistä kannattavampaa. Näin voit nostaa yrityksesi toiminnan aivan uudelle tasolle Yritysluottoa.com:n kautta hakemallasi yrityslainalla.

Yritysluotolla yrityksesi voi nostaa kilpailukykyään ja palvella asiakkaitaan entistä paremmin. Tämä voi tapahtua esimerkiksi palkkaamalla yritykseen lisää työntekijöitä tai esimerkiksi jonkin alan rautaisen ammattilaisen, joka voi hoitaa vaikkapa yrityksen somemarkkinoinnin kuntoon. Somemarkkinointi on parhaimmillaan tehokas keino markkinoida yritystä, sen tuotteita ja palveluita, mutta pahimmillaan siihen panostetut eurot voivat olla hukkaan heitettyä rahaa, ellei yrityksessä oikein tiedetä, kuinka someen kannattaa panostaa ja millaisia toimia asianmukainen somenäkyvyys yritykseltä vaatii. Alati kovenevassa kilpailutilanteessa yksi syy hakea yrityslainaa voikin olla esimerkiksi entistä vaikuttavampaan markkinointiin panostaminen. Parhaimmillaan oikein sijoitettu laina voi maksaa itse itsensä takaisin moninkertaisesti!

Jos olet aloitteleva yrittäjä, voi yritysluotto auttaa sinua aloittamaan yritystoimintasi ja tekemään aloittamisen vaatimat toimet. Saatat tarvita rahaa esimerkiksi toimitilojen ostamiseen tai vuokraamiseen, työntekijöiden palkkaamiseen ja tuotanto- tai työvälineiden ostamiseen, eikä sinulla välttämättä ole säästössä vaadittavia varoja. Tällöin yritysluotto voi auttaa sinua toteuttamaan yrityksen aloittamiseen liittyvät haaveesi ja saamaan yritystoimintasi käyntiin. Aloittelevan yrittäjän kannattaa keskustella yrityksen perustamiseen ja perustamisvaiheen rahoitukseen liittyvistä seikoista myös oman paikkakunnan yritysneuvojan kanssa, koska häneltä aloitteleva yrittäjä voi saada hyviä vinkkejä esimerkiksi rahoitustarpeen määrittelemiseksi.

Olipa yrityksesi missä tahansa elinkaarensa vaiheessa, kannattaa kokeilla hakea yrityslainaa Yritysluottoa.com:n kautta, sillä et vielä hakuvaiheessa sitoudu mihinkään, mutta yrityksesi hyötyy monin tavoin, jos palvelun tarjoamista lainavaihtoehdoista löytyykin yrityksellesi sopiva yrityslaina, joka järkevästi sijoitettuna voi tuottaa moninkertaisesti tuloja.

Koska Yritysluottoa.com kilpailuttaa tarjoukset puolestasi, et joudu itse tapaamaan luotonantajia henkilökohtaisesti, täyttämään useita lainahakemuksia tai soittelemaan tarjousten perään. Tiedämme, että olet yrittäjänä todennäköisesti erityisen kiireinen ja arvostamme aikaasi erittäin paljon! Tästä syystä Yritysluottoa.com onkin erikoistunut hoitamaan lainaneuvottelut yrittäjän puolesta, jotta yrittäjä säästää aikaa, rahaa ja vaivaa ja voi keskittyä siihen, mitä hän itse parhaiten osaa – yrityksensä ydinosaamiseen ja johtamiseen! Samalla yrittäjän stressitaso laskee, koska hän voi luottaa siihen, että hänen yrityksensä lainaneuvottelut ovat asiantuntevissa ja kokeneissa käsissä. Mielestämme tällainen työnjako on kaikista hedelmällisin vaihtoehto!

Leave a Reply