Oda ja MobilePay helpottavat arkeasi nyt yhdessä – yhteistyö tekee ruokaostosten tilaamisesta ja maksamisesta vieläkin helpompaa

Uusi ruoan verkkokauppa Oda ja MobilePay aloittavat yhteistyön. Suomen suosituin mobiilimaksutapa tuodaan nyt ruokatilausten maksutavaksi Oda-sovelluksessa. Odan aloitus Suomessa on ollut vahva ja yritys on Norjassa jo alansa suurin.

Oda on kehittänyt ruoan verkkokauppaa laajoilla toimitusajoilla ja edullisilla toimitusmaksuilla. Tarina sai alkunsa Norjassa vuonna 2013, kun Odan kymmenen perustajaa halusivat tehdä ihmisten arjesta yksinkertaisempaa. He päättivät rakentaa kokonaan verkossa toimivan ruokakaupan, jotta kenenkään arki ei kuluisi kassajonoissa seisomiseen.

– Asiakkaamme arvostavat arkea helpottavia ratkaisuja ja yksi tärkeimmistä asioista arjessa on tietenkin ruoka. Haluamme, että asiakkaamme voivat todeta, että sehän kävi helposti, oli kyse tilauksen tekemisestä, kotiinkuljetuksesta tai maksamisesta. Siksi halusimme lisätä maksutavaksi myös kätevän MobilePayn. Arjen yksinkertaistaminen ja helpottaminen on ollut meillä kantavana teemana Odan perustamisesta saakka ja etenkin kiireiset lapsiperheet ovat Suomessa löytäneet nopeasti palvelumme pariin, kertoo Suomen Odalla kasvusta vastaava Sami Törmä.

MobilePaylla voi maksaa ostoksia yli 10 000 verkkokaupassa ja sovelluksessa nopeasti ja turvallisesti. Erinomainen käyttökokemus näkyy myös suosiossa – pelkästään viime vuonna yli miljoona suomalaista maksoi MobilePaylla verkossa ja sovelluksissa.

– MobilePay on mullistanut maksamista ja Oda on tehnyt saman kauppareissuille. Sovimme toisillemme kuin nenä päähän. Uskallan väittää, että meillä on etenkin pääkaupunkiseudulla jo ennestään paljon yhteisiä asiakkaita, joille mobiilimaksutapa tulee nyt Odaan kuin tilauksesta. Toivottavasti helppo maksutapa madaltaa myös kynnystä kokeilla ruoan tilaamista Odasta, summaa MobilePayn Suomen sivuliikkeen maajohtaja Perttu Kröger.

Molemmat sovellukset, Odan ja MobilePayn, saa käyttöönsä lataamalla ne oman puhelimen sovelluskaupasta.

Lähteet: ODA / epressi

KATSO MYÖS: Oda verkkokauppa

Leave a Reply