Joustoluotto tuo joustavuutta arkeen

Moni ajattelee, että jos yllättävä rahantarve iskee, vaihtoehtona on joko ottaa kulutusluotto tai hankkia tarvittavat palvelut ja tuotteet liikkeen tarjoamalla osamaksulla. Kertaluonteinen kulutusluotto on hyvä ratkaisu tilanteessa, joissa hankinnasta tai menosta aiheutuvat kustannukset ovat jo etukäteen hyvin selvillä. Jos ei vielä ole tarkasti tiedossa, minkä verran lainarahaa tarvitaan, on joustoluotto usein parempi vaihtoehto.

Joustoluotto toimii siten, että asiakkaalle myönnetään luottotili, josta hän voi tehdä nostoja oman tarpeensa mukaan, myönnetyn luottorajan puitteissa. Korkoja maksetaan vain siitä osasta luottoa, joka on nostettu omalle tilille. Joustoluotto toimii siis samalla idealla kuin luottokortti. Joustoluotossa saattaa kuitenkin olla luottokorttia matalampi korko. Lisäksi joustoluoton luottoraja on tavallisesti korkeampi kuin luottokortissa.

Joustoluottojen kilpailuttaminen on helppoa
 

Luottojen korot ja kulut vaihtelevat luotonmyöntäjästä riippuen. Edullinen joustoluotto löytyy kilpailuttamalla. Luottojen ja lainojen kilpailuttaminen on erittäin helppoa ja nopeaa lainavertailupalvelu Nordic Bankissa. Asiakkaan tarvitsee täyttää ainoastaan yksi ilmainen lainahakemus ja sillä voi saada jopa noin 30 lainatarjousta.

Kaikki tarjoukset tulevat asiakkaan sähköpostiin. Sen lisäksi niitä voi tarkastella Nordic Bankin palvelussa, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä tekee vertailemisesta vielä entistä helpompaa. Kun tarjousten joukosta on valittu sopiva laina, saa rahat nostettua tilille jo yhden työpäivän kuluessa, usein jo saman päivän aikana.

Joustava laina sopii moniin tilanteisiin
 

Joustoluotto voi toimia taloudellisena puskurina, johon voi turvautua rahapulan yllättäessä. Jos esimerkiksi puhelin hajoaa, autoon tulee jokin vika tai postiluukusta tupsahtaa yllättävän suuri lasku, voi luottotililtä nostaa rahaa omaan käyttöön nopeasti. 

Se voi olla erinomainen apu myös esimerkiksi remontoidessa. Usein remontissa eteen tulee monenlaisia yllätyksiä ja muutoksia. Nämä saattavat vaatia lisää rahaa. Lisärahoitusta voi nostaa helposti luottotililtä. Yleisin joustoluotto on 2000 euroa, mutta joustoluottoa voi hakea myös tätä enemmän tai vähemmän.

Lähde: Nordic Bank

Trackbacks & Pings

  • Miten säästää pienin tuloin?  - Rahanmaailma :

    […] isoimman siivun kuukausituloista. Tärkeintä on välttää lisävelkoja. Yhdistelylaina voi auttaa lainojen maksussa, silloin korot ja kulut ovat pienempiä. Lyhennysvapailla kikkailemalla on mahdollista maksaa muita […]

    2 years ago
  • Käteinen vs. korttimaksut - Rahanmaailma :

    […] varten. Käytännössä kännykät ovat korvaamassa niin käteisen kuin pankkitilitkin. Sitä on kotitalouksien varautuminen parhaimmillaan. Euroopan keskuspankin tekemän selvityksen mukaan koronapandemia on vauhdittanut […]

    2 years ago

Leave a Reply