engcon teki historiallisen sisääntulon Tukholman pörssiin

engcon listautui Tukholman pörssiin perjantaina 17. kesäkuuta. Kiinnostus listautumista kohtaan oli suurta sekä institutionaalisten sijoittajien että yksityishenkilöiden taholta.

Listautuminen Tukholman pörssiin oli vuoden valmistelujen tulos ja yhtiö ottaa nyt uuden askeleen matkalla kohti tulevaisuutta.

– Olemme ylpeitä engconin asemasta maailman johtavana rototilttien valmistajana. Innovatiiviset tuotteemme mahdollistavat resurssien tehokkaamman ja kestävämmän käytön muuttamalla kaivukoneet työlaitealustoiksi, jotka korvaavat muita koneita. Listautuminen Nasdaq Tukholmaan tukee matkaamme kaivualan muuttamisessa, ja teemme lujasti töitä saavuttaaksemme asiakkaidemme ja osakkeenomistajiemme meihin osoittaman luottamuksen, kommentoi engconin toimitusjohtaja Krister Blomgren.

Listautuminen merkitsee paljon

Listautuminen merkitsee, että engcon saa laajemmman omistusrakenteen, jossa on sekä suuria että pieniä omistajia, mikä hyödyttää yhtiön pitkän aikavälin toimintaa ja vakautta suhteessa markkinoihin.

– Tämä on minulle henkilökohtaisesti iso virstanpylväs. Olemme päässeet uskomattoman pitkälle siitä kun perustin yrityksen hieman yli 30 vuotta sitten. engconin tavoitteena on jatkaa tulevaisuuden ratkaisujen kehittämistä älykkäämpää, turvallisempaa ja tehokkaampaa kaivamista varten. On ilahduttavaa, että kiinnostus hienoa yhtiötämme kohtaan on ollut niin suurta, ja vahva sijoittajapohja on läsnä ja tukenamme tulevaisuudessa. Odotan innolla, että pääsen pysymään aktiivisena omistajana ja toivotan lämpimästi tervetulleiksi kaikki uudet osakkaamme, kommentoi engconin perustaja ja pääomistaja Stig Engström.

Lähde: engcon

Leave a Reply