Danske Bank nostaa tilikorkoja – neuvoo pitämään käyttötilillä vain kuukauden menoja vastaavan summan

Danske Bank nostaa useiden tilien talletuskorkoja marraskuun alusta. Jatkossa Danske Bankin Turvatililtä saa korkoa yhä pienemmille summille. Danske Bank nostaa myös määräaikaistalletusten korkoja ja pienentää minimitalletusmäärää.

Käyttötilin eli Danske-tilin korko nousee 0,25 prosenttiin*. Danske Bank kannustaa asiakkaita siirtämään ylimääräiset varat pois käyttötililtä parempituottoisille tileille. Tämän vuoksi käyttötileille ei makseta korkoa yli 10 000 euron talletuksille.  

”Käyttötili on käyttöä varten, jonka vuoksi siellä kannattaa jo turvallisuussyistä pitää vain kuukauden menoja vastaava summa. Säästämiseen soveltuu parhaiten mobiili- ja verkkopankissa avattava Danske Turvatili, jolle voi kartuttaa esimerkiksi kotitalouden puskurirahaston”, sanoo Danske Bankin sijoittamisesta ja säästämisestä vastaava johtaja Ville Orava.  

Danske Turvatilille korkoa saa jatkossa alle 10 000 euron talletussummille 0,5 prosenttia**. Yli 10 000 euron talletuksissa korko on sidottu kolmen kuukauden euriboriin, ja se nousee portaittain talletussumman mukana.  

Myös suosittujen määräaikaistalletusten korot nousevat. Samalla Danske Bank pienentää määräaikaistalletuksen alarajaa 500 euroon ja alkaa tarjota myös kahden vuoden määräaikaistalletuksia.  

”Määräaikaistalletus on erinomainen työkalu siihen, jos rahoille tietää olevan käyttöä esimerkiksi vuoden päästä vaikkapa remonttia tai muuta isompaa hankintaa varten. Asiakkaat ovat toivoneet mahdollisuutta tehdä määräaikaistalletuksia myös pienemmillä summilla”, sanoo Orava.  

Asiakkaat voivat avata määräaikaistalletuksen kätevästi verkkopankissa, josta löytyvät myös päivittäin vaihtuvat korot määräaikaistalletuksille.  

Jos puskurirahasto on säästetty eikä varoille ole käyttöä lähitulevaisuudessa, kannattaa tuottoa hakea sijoittamalla osake- ja korkomarkkinoille.  

”Jokaiselle löytyy sopiva tapa sijoittaa, joka riippuu aina elämäntilanteesta ja omista tavoitteista”, sanoo Ville Orava. 

*Danske-tilin korko lasketaan kalenterikuukausittain tilin alimmalle saldolle. Korko lisätään tilin pääomaan kunkin kalenterivuoden lopussa.  
**Turvatilin korko lasketaan päivittäin tilin loppusaldolle. Korko lisätään tilin pääomaan kunkin kalenterivuoden lopussa. 

Tiedote / Lähde: Danske Bank


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Ovatko luonteistuotteet sinulle tuttuja?

Luontaistuotteet ovat tuotteita, jotka on valmistettu luonnon raaka-aineista ilman keinotekoisia lisäaineita. Ne voivat olla esimerkiksi vitamiineja, mineraaleja, yrttejä tai muita luonnonaineita. Luontaistuotteiden käyttö perustuu usein perinteisiin ja kansanlääkintään, ja ne ovat olleet osa ihmiskunnan terveydenhoitoa tuhansia vuosia. Vaikka monet luontaistuotteet ovat peräisin perinteisistä hoitomuodoista, nykypäivänä niitä tutkitaan tieteellisesti ja niiden tehoa ja turvallisuutta arvioidaan kliinisissä kokeissa.

Makuja helsingin ravintolamaailmasta

Helsingissä ruokakulttuuri kukoistaa monipuolisissa ravintoloissa. Tarjolla on kaikkea perinteisestä suomalaisesta ruoasta kansainvälisiin herkkuihin. Helsingin ravintolat tarjoavat makumatkoja eri puolille maailmaa, unohtamatta paikallisia makuja. Olipa mielessä fine diningia tai rennompaa tunnelmaa, Helsingin ravintolat tyydyttävät jokaisen ruokahalun.

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Leave a Reply