SweepBank: Rahoituksen uudistaja perheille ja miksei myös yrittäjille

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank, osa laajalti tunnustettua suomalaislähtöistä Multitude fintech -konsernia, on tuonut markkinoille uuden sukupolven finanssipalveluja, jotka ovat saatavilla yli 20 maassa. Vuodesta 2021 lähtien SweepBank on houkutellut yli 50 000 asiakasta käyttämään sen tarjoamia palveluja, kuten korkoa tuottavia käyttö- ja säästötilejä sekä edistyneitä virtuaalisia Mastercard-pankki- ja luottokortteja. Sweep Deals -edut ovat yksi monista SweepBankin tarjoamista lisäarvoista asiakkailleen. Yhtiö on sitoutunut eettiseen ja vastuulliseen toimintaan, noudattaen tiukasti niin kansainvälisiä kuin paikallisiakin lainsäädäntöjä ja kuluttajaviranomaisten suosituksia. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

SweepBankin luottokortti: monipuolisuus ja turvallisuus kuluttajien käyttöön

SweepBankin luottokortti on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen sekä monipuolisuutta että turvallisuutta. Korttiin sisältyy virtuaalinen Mastercard, joka tarjoaa jopa 60 päivän korotonta maksuaikaa, ja sen hakuprosessi on yksinkertainen ja nopea. Luottorajat ovat 1 000 – 8 000 €, ilman mitään avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja. Kortti on yhteensopiva suosittujen mobiilimaksupalvelujen, kuten Apple Payn ja Google Payn kanssa, mikä lisää sen käyttömukavuutta. Asiakkaille tarjotaan lisäksi kilpailukykyisiä korkoja käyttö- ja säästötiloilla sekä houkuttelevia cashback-etuja ja ostoetuja kanta-asiakasohjelman kautta.

Perheen taloudenhallinnan edistäminen SweepBankin avulla

SweepBankin luottokortti ja sovellus ovat erinomaisia välineitä perheen talouden hallintaan. Sovelluksen avulla perheet voivat seurata taloudellista toimintaa reaaliajassa, mikä auttaa heitä tekemään tietoisia päätöksiä rahankäytöstään. Sovelluksen avulla vanhemmat voivat myös asettaa rajoituksia lasten kulutukseen, opettaen heille vastuullista rahankäyttöä ja edistäen taloudellista tietoisuutta.

Vaivaton hakuprosessi ja selkeät käyttöehdot

SweepBankin luottokortin hakuprosessi on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja nopeaksi. Hakeminen tapahtuu yhtiön verkkosivuilla, ja asiakkaat saavat heti tiedon luottopäätöksestä. Hakijoiden on täytettävä tietyt perusehdot, kuten oltava vähintään 20-vuotiaita, ansaittava vähintään 1600 euroa kuukaudessa, oltava ilman maksuhäiriömerkintöjä ja asuttava vakituisesti Suomessa. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen asiakkaat voivat ottaa käyttöön luottokortin ja muut pankkipalvelut lataamalla SweepBankin mobiilisovelluksen.

Läpinäkyvä kustannusrakenne

SweepBankin luottokortin kustannusrakenne on suunniteltu olemaan läpinäkyvä ja kustannustehokas. Esimerkiksi 1500 euron luoton nimelliskorko on 19,9%, ja todellinen vuosikorko 21,82%. Kokonaiskustannus 12 kuukauden maksuajalla on 1 666,56€, josta kuluja on 166,56€. Tärkeää on huomata, että korttiin ei liity kuukausi- tai vuosimaksuja, mutta tietyistä lisäpalveluista voi aiheutua lisämaksuja.

Leave a Reply