Suuri luottokortti-vertailu: mikä on halvin luottokortti vuonna 2022?

Luottokortit ovat hyvin yleisiä maksuvälineitä, sillä ne ovat joustavia, käytännöllisiä ja turvallisia. Eri luottokorteilla on kuitenkin suuria eroja korkojen, maksimiluottojen ja muiden ominaisuuksien osalta.

Luottokorttien vertailusivusto luottokortit.org kävi läpi suosituimpien suomalaisten pankkien ja ulkomaalaisten rahoituslaitosten luottokortit löytääkseen halvimman luottokortin vuonna 2022.

S-Etukortti Visa on halvin luottokortti

Halvimman luottokortin tittelin vuoden 2022 luottokorttivaihtoehdoista vei todellisen vuosikoron sekä muiden ominaisuuksien puitteissa S-Etukortti Visa -luottokortti, jonka todelliseksi vuosikoroksi laskettiin vain 12,80%.

S-Etukortti Visa -luottokortin ominaisuuksiin ei tosin kuulu muita herkkuja, kuten matkavakuutuksia tai suuria luottosummia. Se on kuitenkin edullisin luottokortti päivittäiseen käyttöön sekä hyvä myös opiskelijalle, sillä heille myönnetään luottoa aina 1000 euroon saakka.

Toiseksi halvimman luottokortin paikan ansaitsi Op Visa-luottokortti, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 2000 eurolle on 14,63%. Op:n asiakkaalla on myös mahdollisuus saada luottoa 20 000 euroon saakka ja pakettiin kuuluu myös tuoteturva.

Linkki vertailuun:

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan. Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti. Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.

Vapaa-ajalla uutta ajatuksia

Oletko kahvijuojana perussuomalainen eli suodatinkahvin ystävä? Nimittäin viimeisten vuosien aikana suomalaiset ovat lisänneet huomattavasti myös uusien kahvien juomista, makukahvien, tummien kahvien ja se on tapahtunut paljolti kapselikahvien kautta, miten sinulla?

Meillä on myös entistä enemmän sitä vapaa-aikaa käytettävissä, ja samalla myös entistä enemmän varallisuutta, joten olemme alkaneet käyttää rahaa itseemme, tehdäksemme meistä tyytyväisempiä ja samalla tehdäksemme itsemme kauniimmaksi. Samalla olemme entistä tietoisempia myös eläinystäviemme kuten koirien tarpeista, sillä ovathan koirat kuitenkin yksi ihmisen parhaista ystävistä. Tämä kaikki vie meidät kohti tervettä perhettä, ja entistä terveellisempää arkea, kai.

Nämä asiat ovat yhteiskunnallinen kehitys ovat tuoneet arkeemme myös ajatuksia kierrättämisestä ja tulevaisuudestamme erilaisin tavoin – meistä on tullut entistä vastuullisempia kuluttajia ja jatkossa meidän on oltava sitä enemmänkin. Miten sinä esimerkiksi omassa arjessasi huomioit erilaiset vastuullisuuteen liittyvät kysymykset? Ja kun teet tulevaisuudessa päätöksiäsi, oletko miettinyt myös oman taloutesi hallintaa ja kehittämistä, jopa sijoituspalveluiden kautta?

Kahvittelu, kauneudenhoito, koiran kanssa lenkkeily ja oman vastuullisuuden miettiminen liittyvät myös oman kehon kokonaisvaltaiseen hyväksymiseen vai oletko sittenkin uusia laihduttamisideoita etsimässä?

Tekemisellekin on entistä enemmän vaihtoehtoja kaiken lisääntyneen ajan kanssa, me voimme aikuisina aloittaa vaikka uuden pelin pelaamisen, sillä pelaaminen on ihan ok nykyään kaiken ikäisille, tai voimme alkaa oikeasti opetella jotain aivan uutta ja teknistä osaamista itsellemme – kotioloissa, etänä vaikka iltaisin.

Trackbacks & Pings

  • Miksi lainanvalintaan kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa - Rahanmaailma :

    […] Lainojen vertailu ja valinta voi olla hankalaa, sillä eri lainoilla on erilaisia ehtoja, korkoja ja muita kuluja. Lainojen vertailu vaatii tarkkaavaisuutta ja vertailua eri tarjousten välillä, mutta se auttaa löytämään parhaan mahdollisen lainan omiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen. […]

    1 year ago

Leave a Reply