6 tapaa ansaita passiivisia tuloja kryptovaluutalla

Nopeasti kasvava kryptovaluutan ekosysteemi antaa yksilöille kaikkialla maailmassa ansaita passiivisia tuloja digitaalisilla valuutoilla ja tunnuksilla. Lue lisää kuudesta tavasta ansaita passiivisia kryptotuloja.

Kryptot talletetaan CeFi -lainausalustalle

Ilmeisesti helpoin tapa ansaita passiivisia tuloja bitcoinista (BTC) ja muista digitaalisista varoista on tallettaa ne keskitetylle laina -alustalle.

Vaikka useimmat kokeneet kryptovaluutan käyttäjät suosittelevat välttämään salakirjoitusten tallentamista kolmansien osapuolien palveluntarjoajille, CeFi (keskitetty rahoitus) -lainausympäristön käyttäjäystävällisyys on johtanut miljardien dollarien kryptovaluutan virtojen siirtoon CeFi-lainaukseen. Kun varat on talletettu, käyttäjät ansaitsevat korkoa (tyypillisesti maksetaan talletetuista varoista).

Suosittuja CeFi -lainanantajia ovat BlockFi ja Nexo .

Salaus talletetaan DeFi -lainausprotokollaan

Hajautetuimmat vaihtoehdot BlockFi: n ja Nexon kaltaisille ovat itsenäiset lainausprotokollat, kuten Compound ( COMP ) ja Aave ( AAVE ). DeFi-lainaussovellusten avulla salauksen haltijat voivat tallettaa varoja älykkäisiin sopimuksiin perustuviin lainauspooleihin ansaitakseen korkoa.

Suurin ero CeFi: n ja DeFi-lainanannon välillä on se, että jälkimmäinen antaa käyttäjille täyden hallinnan varoistaan ​​eikä vaadi mitään KYC (know-your-customer) -asiakirjoja tai käyttöönottoprosesseja.

Tuotot riippuvat kysynnästä ja tarjonnasta, ja ne vaihtelevat alustasta toiseen. Lisäksi jotkut DeFi -lainaussovellukset ovat riskialttiimpia kuin toiset. DeFi: n korkeat tuotot sisältävät myös korkeamman riskin.

Likviditeetin tarjoaminen likviditeettipoolteihin ja tuottoviljelyyn

Lainojen lisäksi DeFi -markkinat antavat myös yksilöille mahdollisuuden ansaita passiivisia tuloja tallettamalla salausta hajautettuihin kaupankäyntivarastoihin, joita kutsutaan likviditeettialtaiksi.

Palkintona likviditeetin tarjoamisesta itsenäiselle kaupankäyntivarannolle tallettajille palkitaan kaupankäyntimaksuilla ja likviditeetin tarjoaja (LP) -merkeillä. Ansaitakseen lisää tuottoa talletetuista digitaalisista varoista käyttäjät voivat panostaa LP-tunnukset niin sanottuihin tuottotiloihin.

Tuotto viljely on tullut suosittu tapa ansaita passiivisia Crypto tuloja, mutta kuten Défi luotonanto, se on yksi riskialttiimpia keinoja kryptovaalutan markkinoilla.

Suosittuja likviditeetti -altaita ovat Uniswap (UNI), SushiSwap (SUSHI) ja PancakeSwap (CAKE).

PoS-pohjaisten salausvarojen panostaminen

Vaihtoehtoisesti voit pitää ja osuuden proof-of-osuus (POS) kolikoita ansaita passiivisia tuloja muodossa tuettu palkintoja .

PoS-pohjaiset kryptot vaativat validoijien “lukitsemaan” osuuden verkon alkuperäisestä resurssista lohkoketjun suojaamiseksi. Kannustin osallistua kryptovaluuuttaan tällä tavalla ansaitsee osan lohkopalkinnosta uusien lyötyjen kolikoiden muodossa.

Panostusprosessi vaihtelee verkosta toiseen, ja jotkut vaativat kehittyneitä ohjelmistoasetuksia ja jatkuvasti käynnissä olevaa validointisolmua, kun taas toiset vaativat vain, että pidät resurssit virallisessa lompakossa.

Masternode käynnissä

Jos haluat tehostaa panostamispeliäsi ansaitaksesi enemmän passiivisia krypto -tuloja, voit suorittaa masternoden.

Masternodes , joka tunnetaan myös nimellä sidotut validointijärjestelmät, ovat erityinen solmutyyppi , joka suorittaa tiettyjä toimintoja kryptossa

Esimerkiksi Dash (DASH) -verkossa masternodes käyttää verkon PrivateSend- ja InstantSend -toimintoja ja antaa hallinto -äänioikeuden operaattoreille. Dash-masternoden suorittamiseksi operaattoreiden on kuitenkin panostettava 10 000 DASH: a (1,6 miljoonaa dollaria), mikä tekee pääomavaltaisesta tehtävästä saada tuottoa (äskettäin lyötyjen rahakkeiden muodossa) omistuksillesi.

Onneksi on olemassa masternodeja, jotka vaativat paljon pienempiä pääomasijoituksia ja tarjoavat kaksinumeroisia tuottoja, jotka maksetaan verkon alkuperäisessä tunnuksessa.

Lightning -solmun suorittaminen

Jos olet bitcoiner ja pidät mieluummin Bitcoinista ansaitaksesi passiivisia tuloja, voit perustaa ja käyttää Lightning Network (LN) -solmua .

Kun tuet nopeasti kasvavaa Lightning-verkkoa maksukanavien kautta, voit ansaita muutaman satin aina, kun joku suorittaa kanavasi kautta liiketoimia. Vaikka ansaitseminen ei ehkä ole mikään asia, josta voi ylpeillä #BitcoinTwitterissä, LN -solmun käyttäminen tarkoittaa, että osallistut maailman tehokkaimpaan avoimeen rahaverkkoon, joka mahdollisesti johtaa pankkitilille. Lisäksi voit pinota satoja osallistumalla.

Ennen kuin lähdet ulos ja tutustut kaikkiin tämän luettelon menetelmiin, muista, että jokaisella niistä on vaihteleva riski. Tee oma tutkimus ja älä koskaan investoi enempää kuin sinulla on varaa hävitä.


Muuta luettavaa muualta:

Netistä lainaa arjen tarpeisiin

Välillä tulee tilanteita, että tarvitset lainaa arjen menoihin. Jos tarvitset lainaa esimerkiksi harrastuksiin, remonttiin tai vaikka auton korjaukseen, niin tutustu eri lainoihin netistä. Netistä laina voi olla nopeampaa kuin itse konttorilla käynti.

Nettilainat.fi sivustolta löydät mm. Autolaina , Matkalaina , Yritysrahoitus , Vertaislainat ja paljon muuta tarjontaa. Käy tutustumassa nettilainat.fi sivustoon.

Trackbacks & Pings

Leave a Reply